Προφίλ – Ιστορικό – Στόλος

Προφίλ

Η εταιρία “ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ” δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας για περισσότερα από 40 χρόνια, με αξιοπιστία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με κύριο γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκκενώσεων βόθρων, μεταφοράς λυμάτων, αποφράξεων, καθαρισμών, μεταφοράς βιομάζας και αντλήσεων υδάτων. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μικρού ή μεγάλου έργου, όπως και κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία.

Από το 2015 η εταιρία  “ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ” είναι επίσημος συνεργάτης της ΔΕΥΑΛ.

Ιστορικό της εταιρίας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1980, ως ατομική επιχείρηση από τον Χαράλαμπο Σουϊκλιώτη, με κύρια δραστηριότητα τις εκκενώσεις βόθρων.

Το 1995 γίνεται μέλος της εταιρίας ο Κώστας Σουϊκλιώτης και η εταιρία ξεκινάει να αναπτύσσεται στον τομέα των αποφράξεων.

Το 2005 γίνεται μέλος στην εταιρία και ο Θάνος Σταματίου, ενώ ξεκινάει η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων και του στόλου.

Το 2010 αποχωρεί από την εταιρία ο ιδρυτής της.

Με σταθερά βήματα η εταιρία  αναπτύσσει περισσότερες δραστηριότητες, μεγαλύτερη περιοχή δραστηριοποίησης, ενώ συνεχίζει την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της μέχρι και σήμερα.

  • 1980- Ίδρυση της εταιρίας
  • 1995 – Ανάπτυξη της εταιρίας και στις αποφράξεις.
  • 2005 – Έναρξη ανανέωσης του στόλου της εταιρίας
  • 2015 – Επέκταση της εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και Πιερίας.
  • 2019 – “Φεύγει” απροσδόκητα  από τη ζωή ο Κώστας Σουϊκλιώτης, ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρίας.
  • 2020 – Αντικατάσταση και περαιτέρω βελτίωση του στόλου της εταιρίας.

Οι στόχοι μας

Λειτουργούμε καθημερινά με στόχο την άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας πάντα το αρτιότερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Προσδοκούμε στην απόλυτη ικανοποίηση τους.

Οραματιζόμαστε

Οραματιζόμαστε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, έτσι ώστε να  προτείνουμε πάντα την πιο αξιόπιστη και καινοτόμα λύση στους πελάτες μας.

Ο στόλος